Kurw...sko poszło do parku, żeby ją ludzie mogli znaleźć i uratować.
Dzieciakowi szansy szmata nie dała, nie położyła na ławce w parku.
Czasami chciałbym żebym na chwilę na świecie był tylko ja i ta pierdol...ona dwójka psycholi.
Prorokiem nie jestem, ale mowię wam: Ona się kiedyś powiesi. Szczeźnie w hańbie, w niesławie i pogardzie. Niejeden się odpryska na jej nędzny grobowiec.
Prorokiem nie jestem, ale mowię wam: Ona się kiedyś powiesi. Szczeźnie w hańbie, w niesławie i pogardzie. Niejeden się odpryska na jej nędzny grobowiec.
Toć ja od początku tego topicu wyrażam ździwienie że cała sprawa zamiast obrać ton poniżenia i wzgardy dla głównej aktorki tego show, przybiera na zainteresowaniu gawiedzi niczym zjawisko nadnaturalne, ale widocznie chcemy takich gówien w naszych telewizorach. Niby kazdy krytykuje, ale jak puszczą w wiadomościach to ciiiiii...nawet do własnego dziecka w domu, jak o coś pyta, bo ważniejsze jest wysłuchac co mówi głupia pizda w TV która jest wspólwinna śmierci własnego dziecka. Ta cała Katarzyna co wpierd... kotlety w krzakach, to olana i zajszczana powinna być od samego poczatku, zamiast wystawiać morde do kamer u Drzyzgi (na ciotulę Drzyzgę też ktoś powinien się odpryskać). A jak się powiesi, to sorry, ale z uśmieszkiem cynika powiem tylko że chwast sie sam wyplenił - płakac nie będę. Zero litości dla takich szmat.
Wiosna idzie....
Wyłączmy ten telewizyjny badziew, weźmy rower, jedzmy gdzieś na wycieczkę z rodziną, na łono natury i przyrody, przestańmy karmić umysł gównem, żeby nie zaczeły sie lęgnąc w nim robaki.
Toć ja od początku tego topicu wyrażam ździwienie że cała sprawa zamiast obrać ton poniżenia i wzgardy dla głównej aktorki tego show, przybiera na zainteresowaniu gawiedzi niczym zjawisko nadnaturalne
:shock: moją wiedzę na temat tej "sprawy" czerpię w zasadzie tylko z naszego forum i sorry, ale wychodzisz tu na jednego z głównych zainteresowanych tym co zdaję się wg. Ciebie na zainteresowanie nie zasługuje
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Toć ja od początku tego topicu wyrażam ździwienie że cała sprawa zamiast obrać ton poniżenia i wzgardy dla głównej aktorki tego show, przybiera na zainteresowaniu gawiedzi niczym zjawisko nadnaturalne
:shock: moją wiedzę na temat tej "sprawy" czerpię w zasadzie tylko z naszego forum i sorry, ale wychodzisz tu na jednego z głównych zainteresowanych tym co zdaję się wg. Ciebie na zainteresowanie nie zasługuje
też mi się tak wydaje. temat ma 6 stron a niby wszyscy już tym rzygamy. kurde jak czytam wasze posty to mam gęsią skórkę. Laska myślę, że jak nie będzie miała pomocy psychologa to popełni samobójstwo ale myślę też, że ją to wszystko przerosło.
Oczywiście nie udzielenie pomocy dziecku czy nie wezwanie pogotowia, itd - za to powinna odpowiedzieć i iść do paki.
I jakoś nie widzę, byście psy wieszali na anestezjologu, który dziecku zamiast do żył podał lek wbijając igłę w kręgosłup i co? maluch do końca życia będzie prawdopodobnie roślinką, a skurwysynowi grozi tylko 5 lat a i tak dostanie w zawiasach. facet, który ma dużą wiedzę i praktykę bierze za to grube pieniądze!! Ciekawe czy będzie płacił na rehabilitację, leki itd?? Na nich nie ma bata a wy byście szczali na grób dziewczyny.
Komentarz